• Blogg 01.11.2017

  Det er ikke alltid lett å være ung og vite helt sikkert hva man vil trives med å jobbe som flere tiår frem i tid. Det du synes er spennende og interessant i tenårene er kanskje ikke det samme som er viktig for deg når du kommer i førtiårene og har stiftet familie og lånt deg penger til hus, bil, båt og hytte.

  Det som er helt sikkert er at verden automatiseres i stadig større grad. Vi opplever at flere og flere områder får smart-løsninger. Manuelle jobbfunksjoner overtas av roboter. Selv kjøleskap kommer til å bli smarte nok til å advare deg om mat i ferd med å gå ut på dato og minne deg på å kjøpe mer melk før helga.

  Denne teknologiske samfunnsutviklingen kommer til å akselerere og gjøre oss stadig mer avhengig av gode programutviklere som kan lære de nye maskinene å kommunisere med oss mennesker og dataverktøyene våre.

  Hvis du ikke skremmes av å være med på denne utviklingen gjør du klokt i å lære deg programmering. Ta en fremtidsrettet utdanning nå og opplev en hel verden av muligheter. Noen bransjer trenger data for å delvis integreres i bedriftene sine. Andre næringer, som for eksempel fremveksten av norske casino sider på nett er i sin helhet virtuelle og web-baserte. Der er programmere ekstremt viktige for selskapets suksess – og de behandler sine ansatte deretter med stadig høyere lønninger og bedre frynsegoder.

  Ofte kan programmerere velge og vrake i gode jobbtilbud i både inn- og utland. Selv om du tenker på å bli boende i Norge som godt voksen kan du ha godt av noen år i utlandet. I nærheten av en varm badestrand og hyggelig klima. Ha en spennende jobb og utvikle deg selv både som menneske og arbeidsutøver.

  Posted by admin @